Telefoonnummer: 020-7602882


Ons motto: Het begint met een lach!

  • Gratis parkeergelegenheid
  • Geen wachtlijsten
  • Zelfstandig onderdeel van Gezondheidscentrum Nellestein
  • Ook in de avond en zaterdag open

Direct aanmelden

Invisalign beugel

Een Invisalign beugel is de oplossing wanneer je wel het resultaat wilt van een beugeltraject, maar geen zichtbare beugel wilt dragen. Bij Tandheelkunde Nellestein in Amsterdam- Zuidoost bieden onze gecertificeerde behandelaars Invisalign behandelingen aan. Met een Invisalign beugel kunnen wij jou helpen om jouw glimlach te verbeteren op een vrijwel onzichtbare manier.

Afspraak maken

 

Wat is een Invisalign Beugel?

 

Een Invisalign beugel is een transparante aligner, die je gemakkelijk in en uit de mond kunt nemen. De clear aligner is een bijna onzichtbaar kunststof hoesje dat om de tanden wordt geplaatst. Je draagt gedurende het traject verschillende aligners, waardoor de tanden keer op keer een beetje rechter komen te staan.

 

Hoe werkt een Invisalign behandeling?

Eerste afspraak

Voordat we beginnen met de Invisalign behandeling is het belangrijk dat je een van onze gespecialiseerde tandarts bezoekt. Deze tandarts is opgeleid tot Invisalign specialist en kan precies vertellen wat er met een Invisalign beugel in jouw situatie allemaal mogelijk is. Tijdens deze afspraak kun jij jouw wensen kenbaar maken en ontdekken wat Invisalign voor jou kan betekenen.

Invisalign technologie

Wanneer je voor een Invisalign beugel kiest wordt er door middel van een 3D scan een afdruk van je gebit gemaakt. Door middel van de modernste technologie wordt de aligner speciaal voor jou ontworpen. Het mooie van deze technologie is dat je van tevoren al een goed beeld krijgt van het verwachte eindresultaat. Aan de hand van deze scan stellen wij het behandelplan voor je op.

Invisalign beugel dragen

De Invisalign beugel wordt zo'n 20 tot 22 uur per dag gedragen. Tijdens het tandenpoetsen, flossen en eten kan je hem gemakkelijk uitnemen. Hoewel het met de Invisalign beugel mogelijk is om binnen drie maanden resultaat te zien, is de duur van de behandeling afhankelijk van jouw persoonlijke situatie.

Mogelijkheden Invisalign

De Invisalign beugel geeft jou de mogelijkheid om op een meer comfortabele en vrijwel onzichtbare manier een esthetische verandering aan het gebit te realiseren, met als resultaat een nog mooiere glimlach. Een Invisalign behandeling is vrijwel altijd mogelijk. Toch is er ook een kleine groep patiënten die we niet met een Invisalign beugel kunnen helpen. Hierbij kun je denken aan patiënten waarbij een extreme afwijkingen in het gebit gecorrigeerd moet worden. Maar ook als je last hebt van ontstoken tandvlees is het niet verstandig een Invisalign beugel te dragen. Onze gespecialiseerde Invisalign tandartsen zullen je hierover altijd informeren.

Contact opnemen

 

Onze Invisalign behandelaar

Wanneer je interesse hebt in een Invisalign beugel is er bij Tandheelkunde Nellestein een zeer ervaren tandartsen waarbij je terecht kunt. Hij heeft de opleiding gedaan tot Invisalign behandelaar en kan je alles vertellen over de behandeling.

Tandarts Ron Steenkist

“Als tandarts heb ik al jarenlang ervaring met diverse kanten van het vak. Orthodontie heeft altijd mijn interesse gehad en daarom heb ik mij hier ook verder in ontwikkeld. Vroeger had je enkel de mogelijkheid om voor slotjesbeugel te kiezen wanneer je tanden rechter wilden laten zetten. Ik ben erg blij dat er nu steeds meer alternatieve komen om ook correcties te kunnen doen bij mensen die geen ‘normale’ beugel meer willen dragen. Het is zeer bevredigend om mensen weer blij te maken en breed lachend de praktijk uit te zien lopen.”

 

Invisalign kosten

De kosten voor een Invisalign beugel zijn per persoon verschillend. Wel is het zo dat niet voor iedereen deze kosten door de verzekering vergoed worden. De verzekering vergoed alleen de onzichtbare beugel bij zeer ernstige ontwikkel- en groeistoornissen. We schreven een uitgebreide blog over de kosten voor een Invisalign beugel, hierin vind je alle informatie over de kosten voor dit traject.

 

Afspraak maken consult

Benieuwd naar wat een Invisalign behandeling voor jou kan betekenen? Maak dan nu een afspraak voor een eerste consult. Je hoeft hiervoor nog geen patiënt te zijn in onze praktijk. Het is mogelijk om enkel voor de Invisalign behandeling patiënt te worden. Tijdens de eerste afspraak nemen we samen met jou de mogelijkheden door, zodat jij precies weet wat je kunt verwachten. Bel 020-7602882 voor meer informatie of om direct een afspraak te maken.

Afspraak maken

Contact

Tandheelkunde Nellestein
Liendenhof 99
1108 HE  Amsterdam- Zuidoost

Tel: 020-7602882
E-mail: info@tandheelkundenellestein.nl
Aanmelden praktijk

Spoednummer: 06-82055229

Openingstijden
Maandag:
8:00 - 12:30
13:30 - 17:00
17:30 - 19:30
Dinsdag:
8:00 - 12:30
13:30 - 17:00
Woensdag:
8:00 - 12:30
13:30 - 17:00
Donderdag:
8:00 - 12:30
13:30 - 17:00
17:30 - 19:30
Vrijdag:
8:00 - 12:30
13:30 - 17:00
Zaterdag:
8:00 - 12:30
13:30 - 15:30
Zondag:
Gesloten
Wij zijn maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 9:00 - 12:00 en van 14:00 tot 16:00.
© , Tandheelkunde Nellestein | Alle rechten gereserveerd | Laatst gewijzigd juli 2022